يکشنبه ٠٦ فروردين ١٣٩٦

  

 
ايران|اسلام|زبان و ادبيات فارسی|تماس با ما|نقشه سايت|Español
عنوان
ایران
آرامگاه سعدی
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[عضویت]
اشتراک خبرنامه
نام :   
ایمیل :   
خورد و خوراك
 اسپانيايي ها صبحانه را معمولاً سبك مي خورند؛ صبحانه آنها متشكل از نان، قهوه، كره و مربا و يك نوع شيريني به نام «چوروس» است. چوروس آردي است كه به خوبي سرخ شده و روي آن شكر پاشيده شده باشد. در مقابل شام و ناهار را كامل مي خورند و از گوشت، مرغ، ماهي ، سالاد ، ميوه و پنير بهره مي گيرند.اسپانيايي ها حبوبات را در برنامه غذايي خود فراموش نمي كنند وهفته اي حداقل دويا سه وعده آنرا مصرف مي كنند.

اكثربزرگسالان با غذاي خود مشروب مي خورند و كودكان از آب معدني يا نوشيدني هاي سبك استفاده مي كنند. آنها همراه غذاهاي خود مقدار زيادي نان مي خورند.

غذاهاي سنتي اسپانيا مي توان به «گاسپاچو» كه يك سوپ سردمتشكل از گوجه فرنگي فراوان ، پياز فلفل و سيرومقداركمي نان خشك وزيره وسركه وروغن زيتون است ، «پائيا»paella (كه مخلوطي از برنج، مرغ و دريايي است و در ظرفي مانند ماهي تابه با دو دسته سرو مي‌شود) و « پلاس » كه نوعي اسنك با زيتون و پنير است نام برد.
 
جستجو
جستجوی پیشرفته جستجوی وب
تازه ها
پرچم مقدس ایران

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

سازمان فرهنگ و ارتباطات

شورای عالی ایرانیان خارج از کشور

امور فرهنگی ایرانیان خارج از کشور

مجله دنیای ایرانی

گسترش زبان فارسی

آموزش زبان فارسی ویژه کودکان

سايت آموزش زبان فارسي

شبکه جهانی جام جم

شبکه بین المللی تلویزیونی آی فیلم

رادیو ایران

میراث فرهنگی ایران

پیک دوستی
نظرسنجی
این وب سایت در اطلاع رسانی برنامه های رایزنی چه اندلزه مفید است؟

خیلی زیاد
زیاد
کم

آمار بازدیدکنندگان
بازدید این صفحه: 2944
بازدید امروز : 599
بازدید این صفحه : 1817470
بازدیدکنندگان آنلاين : 7
زمان بازدید : 1.2813