شنبه ٠٥ خرداد ١٣٩٧

  

 
ايران|اسلام|زبان و ادبيات فارسی|تماس با ما|نقشه سايت|Español
Title
iran
تخت جمشید
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
[عضویت]
NewsletterSignup
نام :   
ایمیل :   
خورد و خوراك
 اسپانيايي ها صبحانه را معمولاً سبك مي خورند؛ صبحانه آنها متشكل از نان، قهوه، كره و مربا و يك نوع شيريني به نام «چوروس» است. چوروس آردي است كه به خوبي سرخ شده و روي آن شكر پاشيده شده باشد. در مقابل شام و ناهار را كامل مي خورند و از گوشت، مرغ، ماهي ، سالاد ، ميوه و پنير بهره مي گيرند.اسپانيايي ها حبوبات را در برنامه غذايي خود فراموش نمي كنند وهفته اي حداقل دويا سه وعده آنرا مصرف مي كنند.

اكثربزرگسالان با غذاي خود مشروب مي خورند و كودكان از آب معدني يا نوشيدني هاي سبك استفاده مي كنند. آنها همراه غذاهاي خود مقدار زيادي نان مي خورند.

غذاهاي سنتي اسپانيا مي توان به «گاسپاچو» كه يك سوپ سردمتشكل از گوجه فرنگي فراوان ، پياز فلفل و سيرومقداركمي نان خشك وزيره وسركه وروغن زيتون است ، «پائيا»paella (كه مخلوطي از برنج، مرغ و دريايي است و در ظرفي مانند ماهي تابه با دو دسته سرو مي‌شود) و « پلاس » كه نوعي اسنك با زيتون و پنير است نام برد.
 
جستجو
جستجوی پیشرفته جستجوی وب
banners
پرچم مقدس ایران

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

سازمان فرهنگ و ارتباطات

شورای عالی ایرانیان خارج از کشور

امور فرهنگی ایرانیان خارج از کشور

مجله دنیای ایرانی

گسترش زبان فارسی

آموزش زبان فارسی ویژه کودکان

سايت آموزش زبان فارسي

شبکه جهانی جام جم

شبکه بین المللی تلویزیونی آی فیلم

رادیو ایران

میراث فرهنگی ایران

پیک دوستی
vote
این وب سایت در اطلاع رسانی برنامه های رایزنی چه اندلزه مفید است؟

خیلی زیاد
زیاد
کم

UsersStats
Visitorsofpage: 3596
Visitorsofday : 216
Visitorsofpage : 2119497
Onlinevisitors : 3
PageLoad : 0.9219