چهارشنبه ٢٨ شهريور ١٣٩٧

  

 
ايران|اسلام|زبان و ادبيات فارسی|تماس با ما|نقشه سايت|Español
Title
iran
5
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
[عضویت]
NewsletterSignup
نام :   
ایمیل :   


  چاپ        ارسال به دوست

کنفرانس غذا و خدمات حلال اسلامی در مادرید برگزار شد

به گزارش ایرنا ، روز جمعه مورخ 11 اسفند 1396 ،کنفرانس " غذا و خدمات حلال برای دسترسی به بازار اسلامی" با حضور جمعی از مقامات دولتی، دینی، نمایندگان فدراسیون مسلمانان و کارشناسان بخش غذای حلال در موسسه آل البیت مادرید برگزار شد.

در ابتدای این کنفرانس، «موسی‌ الاعسم» رئیس موسسه آل البیت اسپانیا گفت: این یک کنفرانس بسیار مهمی‌ برای ما به دو دلیل است .از یک طرف ، موضوع تغذیه حلال ، تاثیر بزرگی‌ در منطقه ما دارد و از سوی دیگر ، ما از یک مساله اقتصادی مهمی‌ حرف می‌ زنیم که اجازه می‌ دهد روابط مستحکمی بین شرکت های اسپانیایی و دیگر شرکت های جهان اسلام ایجاد شود.
وی ادامه داد: همچنین بخش حلال به عرضه کالا به جوامع مسلمان اسپانیایی و غنی سازی فرهنگی‌ در سایر جوامع می‌ پردازد و به ایجاد فرصت کاری و مزایا برای شرکت های اسپانیایی کمک می‌ کند.
«خایمه روسل» معاون مدیرکل روابط مذهبی‌ وزارت دادگستری اسپانیا نیز گفت: ما مدت های طولانی است که با شورای اسلامی اسپانیا و موسسه حلال در تماس هستیم و وزارت دادگستری، عملکرد این شورا را ارزشمند قلمداد می‌ کند زیرا معتقدیم که آنچه که در موسسه حلال انجام می‌ گیرد نه تنها برای جامعه مسلمان خوب است بلکه برای کل شهروندان اسپانیا خوب است زیرا به ترویج و فروش محصولات اسپانیا در خارج از کشور کمک می‌ کند.
"روسل" از سوی دیگر به امضای توافقنامه همکاری بین وزارت دادگستری و کمیسیون اسلامی اسپانیا در سال 1992 میلادی (25 سال قبل) که براساس آن ، روابط همکاری دولت با جوامع مسلمان مستقر در اسپانیا تعیین شده است و همچنین ماده 14 توافقنامه که با توجه به ابعاد معنوی و خصوصیات خاص قانون اسلامی، عبارت حلال به منظور تشخیص محصولات غذایی تهیه شده بر اساس قانون اسلامی می‌ باشد ، اشاره داشت .
حجت الاسلام «صالح الحکیم» رئیس مرکز الکلمه برای گفت وگو و همکاری در نجف نیز‌ با استناد به احادیث پیامبر اکرم (ص) و آیه هایی‌ از قرآن در مورد غذای حلال گفت : غذا و آشامیدنی برای انسان حایز اهمیت هستند و به همین دلیل باید به دنبال بهترین و سالمترین غذا و آشامیدنی بود.
وی با اشاره به اینکه خداوند در ادیان مختلف به انسان فرمان می‌ دهد که غذایی که از نظر دینی حلال است را بخورد ، خاطرنشان ساخت که حلال ، یک هدیه از سوی خداوند است ، یعنی‌ چیزی است که خداوند آن را به ما داده و آن را به دست ما سپرده و به ما فرمان داده که با مسئولیت خودمان از آن محافظت کنیم.
«ایسابل رومرو آریاس» مدیرکل شورای اسلامی و موسسه حلال اسپانیا نیز افزود: نیاز جوامع مسلمان به دسترسی به محصولات حلال، مصرف کنندگان و سازمان های کشورهای واردکننده را وادار می‌ کند که در تقاضاهای خود جدی تر باشند.
«محمد اسکودرو اوریبه» مدیر بخش صدور گواهی موسسه حلال اسپانیا در بحث خود با عنوان "گواهی حلال ؛ یک ابزار اعتماد" تصریح نمود : گواهینامه حلال همانند یک ابزار تضمین است و به همین دلیل، صدور آن به صنایع و فروشگاه ها با توجه به طرح قانونی معین شده و استاندارهای معیار حلال انجام می‌ شود که براساس آن ، استانداردهای حلال و محصولات حلال تحت حسابرسی،نظارت، تجزیه و تحلیل و دیگر مکانیسم های نظارت و کنترل قرار می‌ گیرند.
وی افزود: نکته کلیدی صدور گواهی حلال که از سوی موسسه حلال انجام می‌ گیرد این است که این گواهی ، تحت یک مارک تضمین کیفیت محافظت شده قرار دارد که استفاده و کاربرد آن باید تحت ارزیابی دقیق و ثابت قانون ثبت اختراع و علامت تجاری اسپانیا قرار بگیرد.
به گفته وی، بسیاری از شرکت هایی‌ که وارد این بخش بازار می‌ شوند ، تحت استانداردهای بسیار بالا کار می‌ کنند که در آن، آموزش، پیشگیری، ردیابی زنجیره غذایی و بهداشت ، پایه ای هستند و اجازه تقویت مارک تضمین حلال به عنوان یک نشانه هویت صنعت حلال اسپانیا را می‌ دهد.
"اسکودرو" افزود: ما نمی‌ توانیم این واقعیت را نادیده بگیریم که گواهی حلال ، افزون بر اینکه یک ماهیت فنی دارد از ماهیت دینی نیز برخوردار است .از این رو ، مهم است که شرکت هایی‌ که محصولات خود را با توجه به بازار حلال توسعه می‌ دهند، این کار را با حمایت گواهی حلال که از سوی یک نهاد معتبر و شناخته شده جهانی‌ با یک کارنامه موفقیت آمیز توسعه می‌ یابد ، انجام دهند.
«سعید بوزرا» رئیس بخش حسابرسی موسسه حلال اسپانیا نیز در بحثی با عنوان "کنترل و ضمانت کالاهای گواهی شده حلال" گفت: فرایند تضمین کیفیت مواد غذایی ، محصولات و خدمات ، بر اساس مقررات حلال و دیگر اسناد از پیش تعیین شده انجام می‌ شود.
وی افزود:این غذاها ، محصولات یا خدمات از سوی شرکت ها و نهادها به افراد مسلمان در اسپانیا و اتحادیه اروپا و همچنین کشورهای مسلمان عرضه می‌ گردند.
"بوزرا" افزود که در بازرسی و حسابرسی ها بر این امر تاکید می‌ شود که غذاها در ترکیب خود شامل یا حاوی چیزی نباشند که بر طبق قوانین اسلامی ، غیرشرعی محسوب گردند؛ غذاها باید با استفاده از دستگاه ها و تجهیزاتی که براساس قوانین اسلامی شرعی باشند تهیه ، پردازش ، حمل و انبار شوند و نباید در تماس مستقیم با غذاهای دیگری که غیرشرعی قلمداد می‌ شوند ، باشند.
به گفته وی، این فرایند از طریق ارزیابی مستند سیستم های کیفیتی و تولیدی شرکت ها ، ارزیابی آزمایشات نمونه های گرفته شده از کارخانه و محصولات نهایی و همچنین ارزیابی پرسنل دخیل در مراحل مختلف تولیدی نظیر کشتارگاه ها، پرسنل، پردازش، توزیع و غیره انجام می‌ گیرد.


٢٢:٢٠ - 1396/12/11    /    شماره : ٧٠٠٢٩١    /    تعداد نمایش : ١٩٢







جستجو
جستجوی پیشرفته جستجوی وب
banners
پرچم مقدس ایران

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

سازمان فرهنگ و ارتباطات

شورای عالی ایرانیان خارج از کشور

امور فرهنگی ایرانیان خارج از کشور

مجله دنیای ایرانی

گسترش زبان فارسی

آموزش زبان فارسی ویژه کودکان

سايت آموزش زبان فارسي

شبکه جهانی جام جم

شبکه بین المللی تلویزیونی آی فیلم

رادیو ایران

میراث فرهنگی ایران

پیک دوستی
vote
این وب سایت در اطلاع رسانی برنامه های رایزنی چه اندلزه مفید است؟

خیلی زیاد
زیاد
کم

UsersStats
Visitorsofpage: 603866
Visitorsofday : 159
Visitorsofpage : 2153800
Onlinevisitors : 10
PageLoad : 1.0938